معرفی انواع کاکتوس خانگی برای داخل منزل و باغچه
به گزارش سیلور 7، بعضی از انواع کاکتوس خانگی عبارتند از: کاکتوس گوش خرگوشی، کاکتوس بانوی پیر، کاکتوس کریسمس و کاکتوس گلابی خاردار. کاکتوس، گیاهی زیبا و محبوب است که بسیاری از افراد، از آن در داخل یا در حیاط منزل خود نگه داری می نمایند.
جهت دریافت خدمات طراحی خانه ویلایی کوچک با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان با سالهای تجربه طراحی معماری و ساخت و مشارکت در پروژه های ساختمانی ویلا و باغ کوچک و بزرگ بهترین انتخاب جهت مشاوره و اجرا میباشد.
خبرنگاران | سرویس گیاهان و حیوانات - کاکتوس، گیاهی بسیار منحصر به فرد و محبوب است. کاکتوس دارای گونه های بسیار مختلفی بوده که هر کدام از آن ها، ظاهری متفاوت دارند. این گیاهان در آب و هوایی خشک و گرم رشد نموده و بر خلاف بسیاری از گیاهان، به آب زیادی احتیاج ندارد. کاکتوس با ذخیره آب در خود، می تواند در شرایط بی آبی و خشکسالی زنده بماند. در ادامه شناخته شده ترین انواع کاکتوس خانگی را به شما معرفی می کنیم.
انواع کاکتوس خانگی مناسب داخل منزل
اگر چه کاکتوس ها، عاشق نور خورشید هستند، اما بسیاری از آن ها می توانند در مکان های سرپوشیده نیز رشد نمایند. این نوع کاکتوس ها احتیاج به نور کمتری داشته و اندازه آن ها کوچکتر است. به همین دلیل، به عنوان یک گیاه خانگی عالی خواهند بود.
1. کاکتوس اپونتیا میکروداسیس (کاکتوس گوش خرگوشی)
زیستگاه اصلی این گیاه مکزیک است. این گیاه دو بالشتک دارد که به شکل گوش خرگوش اند. این بالشتک ها پوشیده از تیغ های قهوه ای رنگ هستند. این گیاه می تواند حدود 60 تا 90 سانتی متر رشد کند. اگر در تابستان، این گیاه به اندازه کافی در معرض نور قرار بگیرد، گل های سفید و میوه های بنفش رنگی را خواهد داد.
2. کاکتوس ژیمنوکالیسیوم
زیستگاه این کاکتوس خانگی آمریکای جنوبی است. این گیاه فاقد تیغ بر روی جوانه های گل است. بسته به نوع کاکتوس، بعضی از آن ها در سایه و بعضی دیگر در نور خورشید رشد می نمایند.
3. کاکتوس مامیلاریا هانیانا (کاکتوس بانوی پیر)
کاکتوس بانوی پیر نوعی کاکتوس خاردار در خانواده مامیلاریا است که 250 گونه دارد. این گیاه تیغ و پرز دارد و در بهار، گل های کوچک صورتی یا بنفش رنگ می دهد. خاک این گل باید ترکیبی از خاک گلدان و شن باشد و یک هفته در میان به آن آب داده گردد.
4. کاکتوس خبرنگاران ای (آسترو فیتوم آستریاس)
این کاکتوس شکلی گرد داشته که به 8 بخش تقسیم شده است. کاکتوس خبرنگاران ای با کرک های سفید و نقاط سفید رنگ کوچک پوشانده شده است. در فصل بهار، یک گل به رنگ زرد می دهد. این کاکتوس تنها 5 تا 15 سانتی متر قطر دارد و مناسب نگهداری در خانه است.
5. کاکتوس عید پاک
این کاکتوس بومی برزیل است و در اواخر زمستان و اوایل بهار گل می دهد. گل های آن به رنگ سفید، نارنجی و بنفش کم رنگ دیده می گردد. تیغ های این گیاه بر روی یکدیگر انباشته شده اند و ظاهری منحصر به فرد به آن می دهند.
6. کاکتوس کریسمس
یکی دیگر از انواع کاکتوس خانگی، کاکتوس کریسمس است. این کاکتوس اغلب با کاکتوس شکرگزاری اشتباه گرفته می گردد. کاکتوس کریسمس در اواخر زمستان گل می دهد. گل های آن به رنگ قرمز درخشان است. کاکتوس کریسمس را می توانید در داخل خانه نگه داری کنید. به این گیاه زیاد آب ندهید، زیرا باعث خشکی ریشه ها می گردد. این گیاه می تواند با محیط های کم نور سازگار گردد، اما گل ها با نور بیشتر سازگار هستند.
7. کاکتوس ماه
این کاکتوس که به آن کاکتوس چانه نیز گفته می گردد، در اندازه، رنگ ها و شکل های مختلف وجود دارد. یک نوع محبوب آن کاکتوس هیبوتان است. زیستگاه این گیاه آمریکای جنوبی است و در رنگ های قرمز روشن، صورتی، زرد و نارنجی وجود دارد. این گیاه را در لب پنجره و در معرض نور قرار دهید.
انواع کاکتوس خانگی مناسب باغچه و حیاط
بعضی از کاکتوس ها را می توانید بسته به شرایط آب و هوای محل زندگی خود، در فضای باز و در حیاط قرار دهید.
8. کاکتوس ساگوارو
کاکتوس ساگوارو می تواند تا ارتفاع 12 متر رشد کند، اما رشد آن به آرامی صورت می گیرد. این بدان معنی است که می توان آن را سال ها درون خانه نگهداری کرد. این گیاه ظاهری استوانه ای شکل دارد. این گیاه بومی کویر سونوران بوده و احتیاج به نور فراوان دارد. اگر این گیاه را در محیط خانه نگه می دارید، آن را در برابر نور مستقیم خورشید قرار دهید.
9. کاکتوس بشکه ای یا خمره ای
شکل این کاکتوس گرد و مدور است. در اطراف این گیاه شیار هایی وجود دارد که تیغ و خار از آنجا رشد نموده اند. این گیاه در ماه های اردیبهشت و خرداد گل داده که به رنگ قرمز یا زرد هستند.
10. کاکتوس شکرگزاری
کاکتوس شکرگزاری در طول تعطیلات شکرگزاری شکوفه داده و گل های آن تا ماه های زمستان باقی می ماند. این گیاه احتیاج به دمای خنک دارد. این گیاه در آب و هوای سرد مسئله ای نخواهد داشت، اما نباید در هوای یخبندان قرار بگیرد.
11. ملکه شب (اپیفیلوم اکسی پتالوم)
ملکه شب نوعی کاکتوس اپیفیلوم بومی برزیل است که بر روی درختان رشد می نماید و گل های سفید رنگ می دهد. به این دلیل به این گیاه ملکه شب گفته می گردد، زیرا تمایل به گل دادن در شب دارد.
12. کاکتوس گلابی خاردار (اپونتیا)
این کاکتوس نوعی سرده محبوب مناطق خشکسال است. از گونه های رایج آن می توان به انجیر هندی اشاره نمود. این کاکتوس گل های زرد، قرمز و بنفش می دهد.
13. کاکتوس تیغ سگی (سیلیندروپونتیا فولگیدا)
این گیاه بومی جنوب غربی آمریکا است. این کاکتوس دارای ساقه ای مدوری است که تیغ های تیزی از آن بیرون زده اند. این گیاه در اندازه های مختلف وجود دارد. گل های این کاکتوس، سبز یا نارنجی است. این کاکتوس به آب کم و نور فراوان احتیاج دارد.
14. پاخی سرئوس اسکاتی مونستروسوس
این کاکتوس، ارتفاعی بلند دارد و می تواند به 3 تا 5 متر برسد. ساختار این کاکتوس، ناهموار و ناصاف است. اگرچه، این گیاه می تواند در نور رشد کند، اما نور مستقیم و شدید خورشید می تواند آن را بسوزاند.
افراد، اصطلاح کاکتوس و گیاه ساکولنت را اغلب به جای یکدیگر استفاده می نمایند. هرچند، آن ها یکسان نیستند. تمام کاکتوس ها، ساکولنت هستند؛ اما، همه ساکولنت ها، کاکتوس نیستند. کاکتوس ها دارای ساختاری به نام آرئول هستند. آرئول ها برآمدگی های کوچکی شبیه به کوسن بوده که از آنجا تیغ ها، گل ها و ساقه های جانبی کاکتوس رشد می نمایند. بسیاری از ساکولنت ها، آرئول ندارند. در حالی که کاکتوس به عنوان یک گیاه صحرایی شناخته شده است، اما می تواند در محیط خانه نیز رشد کند.
آیا با سایر انواع کاکتوس خانگی آشنایی دارید؟ محیط مناسب رشد آن ها چگونه است؟ تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت ارسال نظر با مخاطبان خبرنگاران در میان بگذارید.
برگرفته از: ftd.com
منبع: setare.com