ضرورت شناسایی کارگران بدون مسکن برای خانه دار شدن

به گزارش سیلور 7، یک کارشناس مالی با تاکید بر شناسایی کارگران بدون مسکن، واگذاری پروژه های مسکن ملی به کارفرمایان صاحب صلاحیت و دارای اعتبار را خواهان شد.

ضرورت شناسایی کارگران بدون مسکن برای خانه دار شدن

جهت دریافت خدمات اجرای هزینه اجرای بام سبز با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. روف گاردن و بام سبز با بهترین قیمت و بهترین کیفیت را از ما بخواهید.

حمید نجف در گفت وگو با خبرنگاران، با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری میان وزارت کار و راه و شهرسازی در مورد تامین مسکن کارگران، اظهار کرد: اگر میخواهیم این طرح پیروز گردد و با اجرای این تفاهم نامه کارگران را صاحب مسکن کنیم قبل از هر چیز باید از موازی کاری بپرهیزیم و متولی تامین مسکن کارگران را تعیین کنیم.

وی ادامه داد: متولی اصلی مسئولیت اصلی کار را برعهده دارد که طبعا در این زمینه بنیاد مسکن خواهد بود لذا وزارت کار و وزارت راه و شهرسازی باید خودشان کار را به دست بگیرند و به جای دادن پروژه دست انبوه ساز و بساز بفروش به وسیله بنیاد مسکن و بانک مسکن و بانک توسعه تعاون برای خانه دار شدن کارگران اقدام نمایند.

نجف اضافه کرد: مهم ترین مساله بعد از در اختیار دریافت زمین ها و شروع ساخت و ساز و پرداخت وام و تسهیلات به کارگران، نظارت است یعنی صفر تا صد این طرح باید مورد نظارت عالیه و دقیق قرار بگیرد و از زمانی که کلنگ زمین زده می گردد تا زمانی که سند آماده تحویل می گردد، نظارت متولیان اصلی را ببینیم.

شناسایی کارگران فاقد مسکن برای خانه دار شدن

این کارشناس مالی تاکیدکرد: گام بعد، شناسایی کارگران فاقد مسکن است و باید تعیین گردد چه تعداد کارگر فاقد مسکن داریم و قرار است برایشان مسکن بسازیم. این کار هم سخت نیست چون همانطور که آمار ثروتمندان را برای حذف یارانه در اختیار داریم قطعا آمار کارگران فاقد مسکن را هم می توانیم استخراج کنیم.

وی در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر مشکل اصلی مسکن در کشور این است که متولی ندارد. هر دستگاهی که متولی مسکن است باید در جریان شروع تا اتمام پروژه باشد. نباید مسئولیت زمین هایی که اطراف شهرها وجود دارد به مردم بدهیم که چند بساز بفروش وارد شوند و فرسوده سازی در بافتهای فرسوده را انجام بدهند و خانه های نه چندان مقاوم تحویل مردم بدهند. فرایند ساخت خانه در کشور به وسیله بنیاد مسکن و بانک مسکن است چون اعتبار دارند و مردم به اعتبار آنها است که اعتماد می نمایند و وارد جریان ساخت و خرید مسکن می شوند؛ لذا اگر دولت بخواهد در طرح ملی مسکن ساخت و ساز را به دست عده ای بساز بفروش بدهد با شرایط آشفته ای که هم اکنون در بحث افزایش قیمت مسکن و عدم استحکام بنا دیده می گردد، روبرو خواهیم شد.

واگذاری پروژه های مسکن به کارفرمای صاحب صلاحیت

به اعتقاد این کارشناس مالی، بخشی از شکست مسکن مهر به دلیل این بود که پروژه ها در اختیار کارفرمای واقعی قرار نگرفت و به مردم واگذار شد در نتیجه هیات مدیره های تعاونی ضعیف عمل کردند و پرونده های اختلاس و شکایت در دادگاهها تشکیل شد اما پروژه هایی که به سازندگان صاحب صلاحیت سپرده شدند به شکل صحیحی پیش رفت.

نجف در عین حال با بیان اینکه ساخت مسکن در طرح مسکن ملی سه سال پیش بینی شده و در سالهای آخر عمر دولت هستیم، گفت: یک نگرانی وجود دارد که اگر طرح مسکن ملی در این دولت به نتیجه نرسد سرنوشت آن در دولت بعد چگونه رقم خواهد خورد؟ آیا دولت بعد مایل است پروژه های نیمه کاره مسکن ملی را مثل مسکن مهر تکمیل کند؟

به نتیجه رسیدن پروژه های مسکن ملی تا انتها دولت

وی گفت: اعتقاد من این است که نباید با عوض کردن اسم مسکن مهر و تبدیل آن به مسکن ملی به فکر تامین مسکن مردم باشیم. چرا وقتی اهداف هر دو طرح و مناطق پیش بینی شده برای اختصاص زمین یکی است پروژه جدیدی تعریف می کنیم. ساخت مسکن برای اقشار جامعه به ویژه کارگران باید زودتر شروع می شد و فارغ از نگاه مثبتی که می توان به موضوع خانه دار شدن کارگران در این طرح داشت باید امیدوار بود که پروژه های مسکن ملی تا انتها عمر دولت به نتیجه برسد.

به گزارش خبرنگاران، پروژه احداث 200 هزار واحد مسکن کارگری در قالب طرح مسکن ملی اخیرا به امضای وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و راه و شهرسازی رسید. بر این اساس قرار است برای خانه دار شدن کارگران، بخشی از تسهیلات مورد احتیاج به وسیله بانکهای توسعه تعاون و رفاه کارگران، صندوق بازنشستگی و بانک مرکزی و بخشی دیگر از محل آورده کارگران فراهم گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 22 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: silverseven.ir شناسه مطلب: 721

به "ضرورت شناسایی کارگران بدون مسکن برای خانه دار شدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضرورت شناسایی کارگران بدون مسکن برای خانه دار شدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید