مقابله با تومورهای سرطانی با تزریق ملانین

به گزارش سیلور 7، رنگدانه های ملانین یک ابزار دفاعی طبیعی در برابر سرطان پوست محسوب می شود و حالا معین شده از آن می توان برای مقابله با تومورهای سرطانی نیز استفاده کرد.

مقابله با تومورهای سرطانی با تزریق ملانین

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از نیواطلس، رنگدانه های ملانین یک ابزار دفاعی طبیعی در برابر سرطان پوست محسوب می شود و حالا تعیین شده از آن می توان برای مقابله با تومورهای سرطانی نیز استفاده کرد.

محققان آلمانی پی برده اند که نانوذرات تزریقی به بافت های بدن که حاوی ملانین بوده اند، نه تنها به شناسایی دقیق تومورهای سرطانی کمک کرده اند، بلکه موجب کندشدن سرعت رشد آنها شده اند.

ملانین گروهی از رنگدانه های طبیعی موجود در بسکمک از موجودات زنده است. ملانین مشتق شده از اسید آمینه تیروزین است، با این حال از اسیدهای آمینه ساخته نشده و یک پروتئین نیست؛ بلکه رنگدانه ای است که در یک گروه تخصصی از سلول های شناخته شده به عنوان ملانوسیت ها تولید می شود.

این یک اصل اساسی در علم فیزیک است که رنگ های تیره، نور بیشتری را جذب می کنند و در نتیجه گرم می شوند. ملانین از این اصل علمی به نفع انسان بهره می گیرد و جلوی سوزانده شدن پوست انسان با اشعه ماوراء بنفش را از طریق از بین بردن انرژی در قالب گرما می گیرد.

همین خواص ملانین باعث شده تا از آن برای شناسایی و مقابله با تومورهای سرطانی هم استفاده شود. در ابتدا اشعه لیزر به روی بافت های مشکوک تابیده می شود تا آن را گرم کند و در زمان سرد شدن بافت مذکور امواج مافوق صوت از آن خارج می شود. حسگرهای مخصوصی قادر به دریافت این امواج و شناسایی بافت سرطانی هستند. سپس نانوذرات حاوی ملانین به این بافت ها تزریق می شوند که هم ابعاد آن را به دقت تعیین می کنند و هم موجب نابودی آن می شوند.

این روش درمانی با موفقیت بر روی موش ها آزمایش شده است. گرمای مورد نیاز برای این کار نیز از 39 درجه فراتر نرفته و لذا برای انسان ها نیز قابل تحمل خواهد بود.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 13 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: silverseven.ir شناسه مطلب: 179

به "مقابله با تومورهای سرطانی با تزریق ملانین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقابله با تومورهای سرطانی با تزریق ملانین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید