روش نگهداری از هندوانه در منزل (هندوانه برش خورده و برش نخورده)

به گزارش سیلور 7، روش نگهداری هندوانه در منزل بسیار ساده بوده و با استفاده از راه حل هایی مثل پوشاندن آن با پارافین شمع، می توانید این میوه پرخاصیت را برای مدت زمان طولانی نگهداری نموده و در موقع لزوم مورد استفاده قرار دهید.

روش نگهداری از هندوانه در منزل (هندوانه برش خورده و برش نخورده)

جهت دریافت خدمات ساخت آلاچیق با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات طراحی و اجرای آلاچیق های مختلف را به ما بسپارید.

روش نگهداری هندوانه نبریده در منزل

به گزارش سیلور 7 از جالبانه،هندوانه اگر در معرض هوای سرد قرار بگیرد، ظرف مدت کوتاهی از بین می رود. به طور معمول عمر هندوانه پس از برداشت در دمای 13 درجه سانتیگراد بین 14 تا 21 روز است، اما در دمای یخچال طول عمر این میوه کاهش یافته و به 7 روز می رسد. به علاوه قرار دادن هندوانه در یخچال باعث می گردد، بتاکاروتن موجود در آن از بین برود. همانطور که می دانید بتاکاروتن در بدن تبدیل به ویتامین A می گردد.

اگر هندوانه را برش نزده اید و به اصطلاح درب بسته است، به روش زیر عمل کنید:

    1. پس از پوشاندن روی هندوانه با پلاستیک، آن را در یخچال قرار دهید. با این روش می توانید هندوانه را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

2. روش نگهداری هندوانه بریده شده بدون پوست

    1. پوست هندوانه را جدا نموده و سپس آن را به صورت مکعبی برش بزنید.
    1. برش های هندوانه را در ظرف درب داری که هوا به داخل آن نفوذ نکند، قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.

نکته: حتی در صورت نگهداری برش های هندوانه در ظرف درب دار غیر قابل نفوذ، هندوانه پس از 3 الی 4 روز شیرینی و تازگی خود را از دست می دهد یا آب هندوانه از آن خارج شده و طعم آن تغییر می نماید، بنابراین سعی کنید هندوانه را حداکثر ظرف یک الی 2 روز مصرف کنید.

روش نگهداری هندوانه در منزل به روش فریز کردن

    1. ابتدا هندوانه را از وسط به دو نیم تقسیم نموده، سپس با استفاده از یک چاقوی بلند و تیز، پوست هندوانه را جدا کنید.
    1. هندوانه را به صورت مکعبی برش بزنید و یک ردیف از آن را در سینی چیده و در فریزر قرار دهید.
    1. صبر کنید تا مکعب های هندوانه یخ بزنند و سفت شوند. یخ زدن هندوانه حدود یک ساعت طول می کشد.
    1. به محض اینکه تکه های هندوانه یخ زدند، آن ها را در ظرف درب داری که هوا به درون آن نفوذ نکند، قرار دهید.
    1. درب ظرف را محکم بسته و آن را در فریزر قرار دهید.
    1. با این روش می توانید هندوانه را به مدت 6 ماه نگهداری کنید و از آن برای تهیه نوشیدنی هایی همچون اسموتی هندوانه و بستنی هندوانه استفاده نمایید.

سخن آخر

بر اساس تحقیقات انجام شده هندوانه سرشار از نوعی آنتی اکسیدان به نام لیکوپن است که باعث رنگ قرمز آن شده و از ابتلا به بیماری های قلبی و بعضی از سرطان ها جلوگیری می نماید. دقت کنید که خوردن هندوانه خیلی سرد ممکن است دلچسب باشد، اما خواص غذایی آن نسبت به هندوانه ای که در دمای اتاق نگهداری شده، کمتر است. بنابراین بهتر است هندوانه را در خارج از یخچال نگهداری نموده و به صورت تازه مصرف کنید تا از خواص بی نظیر هندوانه آن برخوردار شوید.

شما در این مقاله با چند روش نگهداری هندوانه در منزل آشنا شدید، امیدواریم از این مطلب استفاده نموده باشید و اگر ترفند های دیگری سراغ دارید به وسیله بخش ارسال نظر با دیگر مخاطبان سایت جالبانه به اشتراک بگذارید.

    1. هندوانه ای با اندازه متوسط و پوست ضخیم و سالم را انتخاب کنید که کاملا رسیده نباشد.
    1. سطح پوست هندوانه را با یک دستمال تمیز، پاک کنید.
  1. مقداری شمع را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شمع ها کاملا ذوب شوند، سپس نخ های وسط شمع را از درون شمع ذوب شده، خارج کنید. تحت هیچ شرایطی این کار را با دست انجام ندهید.
    1. شمع ذوب شده را از روی حرارت بردارد و پس از آنکه کمی خنک شد، روی سطح هندوانه بریزید.
    1. اجازه دهید شمع روی پوست هندوانه خنک گردد، سپس مجددا لایه ای از شمع ذوب شده را روی پوست هندوانه بریزید، به طوری که یک لایه از شمع به ضخامت نیم سانتیمتر روی سطح هندوانه را بپوشاند.
    1. پس از خنک شدن کامل شمع، هندوانه را در جعبه پر شده از پوشال یا روزنامه قرار داده و در محلی تاریک، خنک و خشک نگهداری کنید.

نکته: دقت کنید که شمع همه سطح هندوانه را پوشانده باشد و گاهی به آن سر بزنید که در آن شکاف یا سوراخی ایجاد نشده باشد.

راهکارهای نگهداری هندوانه برش خورده

مدت زمان نگهداری هندوانه برش خورده در یخچال کوتاه است، به طوری که حداکثر می توانید آن را به مدت 7 روز در یخچال نگهداری کرد. پس از این مدت فساد میوه شروع خواهد شد.

1. نگهداری هندوانه بریده شده با پوست

  1. هندوانه را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و روی آن را پلاستیک یا سلفون بکشید. بهتر است از پلاستیک یا سلفون دو لایه استفاده نموده و روی هندوانه را کاملا با آن بپوشانید که طعم دیگر مواد غذایی موجود در یخچال را به خود نگیرد.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 15 مهر 1399 بروزرسانی: 15 مهر 1399 گردآورنده: silverseven.ir شناسه مطلب: 1214

به "روش نگهداری از هندوانه در منزل (هندوانه برش خورده و برش نخورده)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش نگهداری از هندوانه در منزل (هندوانه برش خورده و برش نخورده)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید