سوپر ویزای کانادا برای والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ

مثل همه جوانان و میان سالان که تحت شرایط خاصی می توانند ویزای کشور خاصی را دریافت نمایند، سالمندان نیز در شرایطی وجد دریافت سوپر ویزا می شوند. این نوع ویزا مختص پدر و مادرها و پدر بزرگ و مادر بزرگ ها است. با خبرنگاران همراه باشید تا به اطلاعاتی مثل زمان رسیدگی به پرونده، و مدارک لازم هنگام ورود به کانادا، و همچنین تمدید مدت اقامت در کانادا برای مادر و پدربزرگ ها بپردازیم.

سوپر ویزای کانادا برای والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ

از سفر با تور کانادا لذت ببرید.

آیا واجد شرایط دریافت سوپر ویزا هستید؟

برای درخواست سوپر ویزا مربوط به والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ باید:

  • یکی از فرزندان یا نوه های شما شهروند دائم کانادا باشند یا اقامت دائم داشته باشند.

و اجازه داشته باشند که

  • به کانادا وارد شوند و شرایط خاص دیگری را نیز دارا باشند.

توجه: شما در این درخواست نمی توانید همراه داشته باشید. فقط همسر قانونی شما می تواند به همراه این ویزا با شما سفر کند.

افسران اداره مهاجرت برای تصمیم گیری در خصوص پرونده شما شرایط بسیاری را در نظر می گیرند. باید یک بازدیدکننده واقعی باشید و قصد ماندن در کانادا را نداشته باشید و در سرانجام اعتبار ویزای خود، خاک کانادا را ترک کنید. افسر اداره مهاجرت این نکات را در آنالیز درخواست شما مد نظر قرار می دهد.

  • تعلقات شما در کشورتان،
  • هدف از سفر ،
  • خانواده و متعلقات مالی شما،
  • ثبات مالی و سیاسی کشور شما، و
  • دعوتنامه ای که از سوی فردی در کانادا دریافت نموده اید.

همچنین باید:

  • ثابت کنید که فرزند یا نوه شما در کانادا از حداقل درآمد معین شده برخوردار است.

جدول حداقل درآمد(LICO)

تعداد افراد خانواده حداقل درآمد لازم
1 نفر(فرزند یا نوه شما) $23,861
2 نفر $29,706
3 نفر $36,520
4 نفر $44,340
5 نفر $50,290
6 نفر $56,718
7 نفر $63,147
بیش از 7 نفر به ازای هر نفر $6,429
  • یک بیانیه کتبی از فرزند یا نوه تان داشته باشید که نشان دهد او مخارج شما را بر عهده می گیرد.
  • باید بیمه پزشکی معتبر در کانادا برای مدت حداقل یک سال داشته باشید.
  • آزمایشات پزشکی اداره مهاجرت را انجام داده باشید.

شرایط آزمایشات پزشکی برای اقامت موقت ( توریست ها، دانشجویان و کارگران)

اگر تصمیم داشته باشید برای مدت 6 ماه یا کمتر در کانادا بمانید: معمولا به آزمایشات پزشکی احتیاج ندارید، مگر اینکه خواسته باشید در مشاغل خاصی به کار مشغول شوید.

اگر تصمیم داشته باشید که بیش از 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشید: به آزمایشات پزشکی اداره مهاجرت احتیاج دارید اگر:

  • برای مدت 6 ماه یا بیشتر به صورت مداوم در یکی از این کشورها زندگی نموده باشید.
  • (اگر حتی اهل یکی از کشورهایی باشید که برای ورود به کانادا به ویزا احتیاج ندارند هم از این قاعده مستثنی نیستید.)
  • برای کار کردن در یکی از مشاغلی به کانادا آمده باشید که عدم رعایت بهداشت در آن شغل، سلامت عموم را تحت تاثیر قرار می دهد.
منبع: کجارو / cic.gc.ca
انتشار: بروزرسانی: 11 مهر 1398 شناسه مطلب: 377

به "سوپر ویزای کانادا برای والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپر ویزای کانادا برای والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید