نوشیدنی های گرمازدگی، از شربت سکنجبین تا دوغ ترش

به گزارش سیلور 7، فصل گرما که فرا می رسد همه در پی نوشیدنی هایی برای کم کردن عطش خود هستند، اما می توان به جای نوشابه های پرضرر از نوشیدنی های سالم و خنک استفاده کرد.

نوشیدنی های گرمازدگی، از شربت سکنجبین تا دوغ ترش

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری مهر، فاضله حیدریان مقدم با اشاره به اینکه در فصول گرم سال به علت شدت گرمای هوا، قوت هاضمه معده کاهش می یابد اظهار کرد: در تابستان و هوای گرم باید از غذا ها و نوشیدنی های سبک که هضم راحتی دارند استفاده کرد.

متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در فصل گرما برای پیشگیری از گرما زدگی تهیه شربت سکنجبین و تخم کاسنی، عناب و زرشک و خاکشیر یخ زده و آبلیمو می تواند به مقدار قابل توجهی مفید باشد.

شربت سکنجبین و تخم کاسنی

برای تهیه سکنجبین سه پیمانه شکر را با چهار پیمانه آب و یک پیمانه سرکه انگوری یا سرکه سیب بجوشانید، کمی از شربت را با یک قاشق چای خوری تخم کاسنی خیس خورده و یک لیوان آب بنوشید.

شربت عناب و زرشک

10 عدد عناب را له نموده با دو قاشق غذاخوری زرشک در یک و نیم لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان بماند سپس مواد را صاف نموده و با یک قاشق غذاخوری شکر شیرین کنید و خنک بنوشید.

شربت خاکشیر یخ زده و آبلیمو

دو قاشق غذاخوری خاکشیر خیسانده را در جایخی بریزید، دو قاشق غذاخوری شکر، دو عدد لیمو تازه و یک لیوان آب را هم بزنید و یک مکعب خاکشیر یخ زده در آن انداخته و بعد از هم زدن میل کنید.

شربت به لیمو

برای تهیه این شربت پیمانه شکر را با یک پیمانه آب کمی جوشانده، سپس یک پیمانه آب لیمو تازه اضافه کنید و بعد از کمی جوشیدن خاموش کنید، این شربت را با آب خنک رقیق نموده و میل کنید.

دوغ ترش و تخم شربتی

دو قاشق غذاخوری تخم شربتی را در آب خیسانده، با یک لیوان دوغ ترش رقیق مخلوط کنید و خنک بنوشید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 4 مرداد 1400 بروزرسانی: 4 مرداد 1400 گردآورنده: silverseven.ir شناسه مطلب: 1770

به "نوشیدنی های گرمازدگی، از شربت سکنجبین تا دوغ ترش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نوشیدنی های گرمازدگی، از شربت سکنجبین تا دوغ ترش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید