چگونه ویزای انگلستان بگیریم؟

انگلستان یکی از مهم ترین و بزرگ ترین کشورهای اروپایی است که سفر به آنجا نیازمند دریافت ویزا است.

چگونه ویزای انگلستان بگیریم؟

برای دیدن بریتانیای کبیر با تور انگلیس همراه باشید.

انگلستان بزرگترین کشور بریتانیا است و در عین حال میزبان بزرگترین پایتخت اروپا، شهر لندن، است. تنوع جاهای دیدنی انگلستان، کیلومترها نوار ساحلی، تاریخ و فرهنگ منحصر به فرد باعث شده است تا گردشگران بسیاری به این کشور سفر نمایند.

اگر شما نیز قصد سفر به انگلستان را دارید، در خبرنگاران می توانید بهترین و ارزان ترین تور انگلستان را در بازه زمانی مورد نظر خود جستجو نموده و تور دلخواهتان را از میان ده ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید.

در این راستا، اتباع کشورهای غیر اتحادیه اروپا باید پیش از سفر به این کشور از سفارت یا کنسولگری بریتانیا در کشور خود برای دریافت ویزا اقدام نمایند. نکته قابل توجه این است که ویزای کشور انگلستان در میان ویزاها از اعتبار خاص و بالایی برخوردار است.

با وجود اینکه ارائه خدمات ویزا و کنسولی همچنان برای عموم تعطیل است، مراحل فنی صدور ویزای انگلستان به وسیله کارگزار سفارت در تهران انجام می گردد؛ بدیهی است تصمیم گیری نهایی درباره نتیجه درخواست به عهده سفارت است.

ویزای انگلستان توضیح خدمات
انواع ویزا ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای کار، اخذ ویزا به وسیله بستگان (ازدواج)، شهروندی انگلستان
مراحل صدور ویزا ثبت نام در وب سایت کارگزار، مشخص وقت سفارت، مراجعه حضوری، عودت مدارک
وقت سفارت به وسیله کارگزار سفارت
مصاحبه و انگشت نگاری دارد
مدارک لازم برای صدور ویزا مدارک شناسایی، مدارک اقتصادی و مدارک شغلی
مدت زمان لازم برای صدور ویزا 15 تا 30 روز
سفارت/ کنسولگری دارد

انواع ویزای انگلستان

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کار
  • اخذ ویزا به وسیله بستگان (ازدواج)
  • شهروندی انگلستان

مراحل دریافت ویزای انگلستان

متقاضیان هر یک از ویزاهای انگلیس می توانند با طی مراحل زیر تقاضای خود را به سفارت انگلستان ارائه نمایند؛

  • مراجعه به وب سایت UK Visas and Immigration برای اطلاع از انواع ویزاها و انتخاب ویزای درخواستی بر اساس هدف از سفر؛
  • ثبت درخواست آنلاین ویزا به وسیله Gov.uk؛ نکته قابل توجه اینکه به هنگام ارائه درخواست متقاضی باید ترجمه کلیه مدارک درخواستی را تهیه کند.
  • رزرو قرار ملاقات به وسیله کارگزار سفارت برای ثبت اطلاعات بیومتریک؛ در صورت درخواست ویزای دانشجویی (سطح 4)، مصاحبه حضوری نیز انجام خواهد شد. (راهنمای مشخص وقت سفارت)
  • پرداخت هزینه ویزا؛
  • دریافت شماره پیگیری؛
  • مراجعه حضوری به دفتر کارگزار؛
  • پیگیری درخواست؛
  • عودت مدارک.

مدت زمان لازم برای صدور ویزا

آنالیز مدارک به منظور صدور ویزای انگلستان امکان دارد تا 20 روز کاری طول بکشد.

مدت اعتبار ویزای انگلستان

ویزای انگلستان در سه نوع شش ماهه، یک ساله و پنج ساله صادر می گردد.

مدارک لازم برای صدور ویزای انگلستان

  • شناسنامه و کارت ملی
  • اصل گذرنامه دارای اعتبار یک ساله به همراه گذرنامه قدیمی
  • اصل و کپی اسناد و اموال غیر منقول متقاضی و همسر وی
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری سه ماه گذشته (برای مدیران و سهامداران اصل ارائه اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی شش ماه گذشته الزامی است.)
  • دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  • اصل مدارک شغلی مانند گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب، لیست بیمه، کارت پرسنلی، حکم و کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و...
  • گواهی سپرده یا اوراق بهادار (سهام)
  • اصل اجاره نامه املاکی که سند آن ها ارائه شده است.
  • اصل یا کپی دعوتنامه (در صورت وجود؛ در این حالت باید کلیه مدارک میزبان شامل برگه های اقتصادیاتی سه ماه گذشته، کپی پاسپورت یا اقامت دائم، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی، سند محل اقامت، قبوض پرداختی نیز ارائه شوند.)
  • واچر هتل
  • اصل سند ازدواج

سفارت انگلستان در تهران

  • نشانی: تهران، خیابان فردوسی، پلاک 198
  • کدپستی: 91144-11316
  • برنامه کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 7:30 تا 14:30
  • تلفن: 64052000 (021)
  • نشانی کارگزار سفارت: تهران، میدان آرژانتین، خیابان الوند، خیابان (بییست و هفتم) راشل کوری، پلاک 11، طبقه اول
منبع: کجارو / vfsglobal.co.uk / gov.uk
انتشار: بروزرسانی: 22 شهریور 1398 شناسه مطلب: 316

به "چگونه ویزای انگلستان بگیریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه ویزای انگلستان بگیریم؟"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید