ارائه فرمولاسیون جدیدی از نانو آنتی اکسیدان ها از سوی محققان دانشگاهی

به گزارش سیلور 7، محققان دانشگاه علوم پزشکی جهرم پیروز به طراحی و ارائه فرمولاسیون جدیدی از نانو آنتی اکسیدان ها شدند.

ارائه فرمولاسیون جدیدی از نانو آنتی اکسیدان ها از سوی محققان دانشگاهی

به گزارش سیلور 7، اباذر روستازاده، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اعلام این خبر اظهار کرد: گروه علوم و فناوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی جهرم با هدف افزایش پایداری آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها و سبزیجات که بازدارنده های قوی در برابر بیماری ها چون سرطان ها هستند، پیروز به ارائه نانوفرمولاسیون جدیدی از آنتی اکسیدان ها شده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی جهرم با همکاری پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و دیگر دانشگاه های کلان منطقه پیروز به این مهم شده است، توضیح داد این دستاورد، علاوه بر افزایش دوز مؤثر ترکیبات آنتی اکسیدان ها موجب افزایش ماندگاری آنها شده و زمینه را برای ساخت نانو آنتی اکسیدان های دارویی با قابلیت نگهداری طولانی مدت فراهم نموده است.

روستازاده با اشاره به سهم دانشگاه علوم پزشکی جهرم در این پیروزیت گفت: نتایج پژوهش اخیر دکتر محسن علیپور عضو هیأت علمی گروه علوم و فناوری های نوین دانشگاه در مجله بین المللی BOMS زمینه را برای انجام آزمایشات پیش بالینی و بالینی این نانوفرمولاسیون ایجاد کرد و به دنبال آن ایجاد شرکت های مبتنی بر علم و فناوری در حوزه دارویی را نیز فراهم نموده است.

وی توضیح داد: با قرار دریافت بدن در معرض یک سری شرایط مانند دود سیگار، آلودگی ها، شبکه های بی سیم، امواج موبایل و حتی استرس در بدن رادیکال های آزاد فراوری می شوند که می توانند به سلامت سلول های مختلف در بدن آسیب برسانند، این عوامل اکسیدان ها هستند که به نوعی باعث فراوری رادیکال های فعال اکسیژن در بدن می شوند.

وی گفت: در سنین پایین سلول ها در مقابل رادیکال های آزاد مقاومت نموده، اما به مرور با افزایش سن و تجمع اثر عوامل اکسیدان منجر به ایجاد عارضه های مختلف از جمله دیابت، انواع سرطان، التهاب، بیماری های نوردژنراتیو مانند پارکینسون، آلزایمر و غیره می گردد. همچنین تجمع رادیکال های آزاد یکی از عوامل پیری در افراد است.

روستازاده گفت: ترکیبات بیوشیمیایی مختلفی از جمله ویتامین C، پلی فنول ها و فلانوئیدها خاصیت آنتی اکسیدانی مناسبی از خود نشان داده اند. گیاهان یک منبع طبیعی، سالم و مقرون به صرفه از آنتی اکسیدان محسوب می شوند که استفاده از خواص دارویی آنها در طب سنتی و مرسوم مورد تاکید قرار گرفته است.

بر اساس اعلام روابط عمومی علوم پزشکی جهرم، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: با این وجود پایداری خواص آنتی اکسیدانی ترکیبات خالص سازی شده از گیاهان به شدت پایین بوده و امکان نگهداری طولانی مدت این ترکیبات وجود ندارد که این موضوع از چالش های صنایع داروسازی برای ساخت ترکیبات دارویی آنتی اکسیدان پایدار بوده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 24 خرداد 1398 بروزرسانی: 3 اردیبهشت 1399 گردآورنده: silverseven.ir شناسه مطلب: 156

به "ارائه فرمولاسیون جدیدی از نانو آنتی اکسیدان ها از سوی محققان دانشگاهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ارائه فرمولاسیون جدیدی از نانو آنتی اکسیدان ها از سوی محققان دانشگاهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید