طرز تهیه کباب دیگی با گوشت چرخ نموده
به گزارش سیلور 7، کباب دیگی؛ یکی از انواع غذاهای کبابی با گوشت چرخ نموده است که اتفاقا زمان پخت کمی دارد. از آنجایی که این غذای خوشمزه یک غذای مقوی و کامل برای مهمانی و اوقاتی است که وقت کمی برای غذا پختن دارید. غذایی که اصطلاحا هم برنجی است و هم نانی؛ یعنی در هنگام سرو هم با برنج و هم با نان سرو می گردد و هر کدام برای خود هواداران خاصی دارد. در ادامه این نوشتار با دستور پخت این خوراک خوشمزه در کنار شما هستیم.
مواد مورد احتیاج برای تهیه کباب دیگی برای 4 نفر
مواد مورد احتیاج | |
گوشت چرخ نموده | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 3 حبه میانه |
سیب زمینی | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق مربا خوری |
سماق | 1 قاشق چای خوری |
آب لیمو ترش تازه | 1 قاشق غذا خوری |
روغن | به میزان مورد احتیاج |
نمک / فلفل سیاه | به میزان مورد احتیاج |
پودر سیر | 1 قاشق چای خوری |
فلفل سبز | 4 عدد |
زعفران دم نموده | 2 قاشق غذا خوری |
کره | 25 گرم |
- پیاز و سه حبه سیر را با دومین درجه کوچک رنده آشپزخانه، رنده کنید و یا در صورتی که دوست نداشتید از سیر تازه بهره ببرید می توانید از پودر سیر در این ترکیب استفاده نمایید. پیاز رنده شده را داخل یک پارچه توری، نازک یا حوله آشپزخانه تمیز بریزید و رطوبت آن را بگیرید تا به اصطلاح آب آن خارج گردد.
- پیاز و سیر رنده شده را با گوشت که از قبل چرخ شده مخلوط نموده و با فلفل سیاه و نمک و سماق مزه دار کنید و به مدت 10 دقیقه این ترکیب را با دستان تمیز به خوبی ورز دهید تا گوشت به طور کامل مزه دار گردد. در صورت تمایل به استفاده از مزه های تند می توانید میزان بیشتری فلفل را در این مایه کباب دیگی بهره ببرید.
- گوشت را داخل ماهیتابه ای که درب دارد بریزید. آن را صاف کنید تا کف تابه شما را بپوشاند. در این مرحله می توانید کباب دیگی را به شکلی که تمایل دارید برش بزنید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید 10 دقیقه با دمای میانه بپزد.
- در این فاصله گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید. اگر هاب گاز دارید، می توانید گوجه ها را از روی پوست خود کباب کنید تا کمی طعم دودی بدهد، اما این مورد اختیاری است.
- بعد از گذشت 10 دقیقه از زمان پخت، نیمی از سماق و آب زعفران را به کباب دیگی اضافه نموده و آن را مزه دار کنید. نیمه های گوجه فرنگی را به همراه فلفل سبز اضافه کنید، طرف برش خورده را به سمت پایین روی گوشت قرار دهید و درب آن را دوباره بگذارید.
- بعد از 10 دقیقه دیگر تکه های کباب را برگردانید و به جامانده سماق را اضافه کنید. می توانید میزانی کره نیز اضافه کنید.
- درب را دوباره بگذارید و اجازه دهید کباب دیگی 10 دقیقه آخر بپزد.
- شما می توانید در این مرحله رب را با آب رقیق نموده و به همراه آب لیمو ترش به ترکیب کباب دیگی اضافه کنید و اجازه دهید سس کباب دیگی به غلظت مناسب برسد.
طرز تهیه کباب رژیمی سالم و خوش طعم
طرز تهیه کباب دیگی با برنج
اگر می خواهید کباب تابه ای خود را با برنج سرو کنید، باید بعد از ورز دادن گوشت ها و قبل از اینکه کباب را توی ماهیتابه برای پخت بگذارید؛ قابلمه ای را تا نیمه پر از آب نموده و اجازه دهید تا روی حرارت جوش آید و درآن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک بریزید.
سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید و با آب سرد شسته و در کف قابلمه چرب شده بریزید و آن را پخش نموده و فشرده کنید. بعد از 7 الی 10 دقیقه برنج را آبکش نموده و در قابلمه ریخته و اجازه دهید بپزد. برای مدت 45 دقیقه صبر کنید و پس از آن برنج را تست کنید و در صورتی که به خوبی پخته بود در ظرف سرو مناسب برگردانید. نوش جان!
ترفند تهیه کباب دیگی
اگر برای سالمندان خانواده یا افرادی که درگیر بیماری چربی خون هستند این کباب دیگی را تهیه می کنید، حتما از گوشت کم چرب بهره ببرید.
در زمان پخت از شعله کم به منظور پخت کامل گوشت ها بهره ببرید.
اگر نگران وا رفتن مواد کباب دیگی هستید، مایه کباب دیگی را پس از ورز دادن یک ساعت در یخچال بگذارید؛ به این ترتیب در هنگام پخت انسجام بیشتری خواهد داشت.
اضافه کردن میزانی پودر دارچین در مرحله آخر پخت و پاشیدن پودر دارچین روی کباب ها طعم و بوی بینظیری به غذای شما خواهد داد، حتما امتحان کنید.
منبع: دیجیکالا مگ