طرز تهیه کیک دبل چاکلت مخصوص برای داشتن عصری لذت بخش
به گزارش سیلور 7، دسرهای شکلاتی بسیار پرطرفدار هستند. در روزهای سرد زمستانی یک دسر شکلاتی به همراه یک دمنوش گرم می تواند عصری دلپذیر و لذت بخش را برای ما فراهم آورد. امروز با طرز تهیه کیک دبل چاکلت با ما همراه باشید تا به صورت مرحله به مرحله آن را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک دبل چاکلت مخصوص
- شکر دو پیمانه
- آرد یک و سه چهارم پیمانه
- پودر کاکائو سه چهارم پیمانه
- بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
- جوش شیرین یک و نیم قاشق چای خوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- تخم مرغ دو عدد
- کره (آب شده) پاستوریزه کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
- عصاره وانیل یک قاشق غذاخوری
- قهوه داغ یا آب جوش یک پیمانه
- خامه ترش کاله (رقیق شده با اندازهی شیر یا آب) خرید آنلاین یک پیمانه
مواد لازم برای رویه کیک
- کره (دمای اتاق) پاستوریزه کاله خرید آنلاین یک پیمانه
- پودر کاکائو بدون شکر یک پیمانه
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
- شکر دانه ریز دو تا سه فنجان
طرز تهیه کیک دبل چاکلت مخصوص
مرحله اول
برای تهیه کیک دبل چاکلت ابتدا فر را روی دمای 180 درجه تنظیم کنید و بگذارید گرم گردد. سه ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید.
مرحله دوم
در کاسه ای بزرگ شکر، آرد، کاکائو، بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک کیک دبل چاکلت را مخلوط کنید.
مرحله سوم
خامه ترشی که قبلا با اندازه کمی شیر یا آب رقیق نموده اید را به همراه تخم مرغ، کره آب شده و عصاره وانیل را اضافه کنید و حدود دو دقیقه با سرعت میانه هم بزنید و سپس قهوه داغ را اضافه کنید.
مرحله چهارم
مایه به دست آمده را بین سه ظرفق به صورت مساوی تقسیم کنید و حدودا بین 30-35 دقیقه در فر بپزید. برای آنکه بفهمید پخته یا نه می توانید یک عدد خلال دندان در کیک فرو کنید و اگر خمیری به آن نچسبید حاضر است.
مرحله پنجم
بعد از آن که کیک دبل چاکلت پخت، آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک گردد. در این فاصله واد مخصوص رویه کیک را درست کنید.
مرحله ششم
در این مرحله از تهیه کیک دبل چاکلت، کره ای که به دمای اتاق رسیده است را با سرعت میانه هم بزنید، بعد سرعت همزن را کم نموده و پودر کاکائو را به آرامی اضافه کنید.
مرحله هفتم
همان طور که سرعت همزن روی دور کند است، شکر را به آن مخلوط اضافه کنید. شیر را هم به آرامی اضافه کنید تا جایی که به غلظت و طعم مناسبتان برسید. سرعت همزن را به میانه تغییر دهید و هم بزنید (حدود سه تا پنج دقیقه) تا مایه شما نرم و پفی گردد.
مرحله هشتم
لایه اولیه کیک دبل چاکلت را بگذارید و اندازهی از مایه را داخل آن ریخته و با استفاده از چاقو آن را کاملا پخش کنید، برای لایه های بعدی هم همین کار را تکرار کنید و بعد کیک را مدتی در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد سرو کنید. نوش جان!
دسرهای شکلاتی و خوشمزه زیادی را قبلا به شما آموزش داده ایم، طرز تهیه چیزکیک شکلاتی، ترافل شکلاتی هم از این دسته است.
منبع: کتاب کاله