4 رسپی سالاد توت فرنگی

به گزارش سیلور 7، سالاد توت فرنگی یک است که به سادگی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. توت فرنگی را با مواد مختلف ترکیب و سالادهای متنوعی آماده کنید. این پیش غذای ساده و خوشمزه را با کاهو، با اسفناج، با مرغ و با ریحان می توانید درست کنید. اگر سوال شما هم این است که ، در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه سالاد توت فرنگی به چند روش مختلف می پردازیم و نکات مهم در تهیه آن را با شما در میان خواهیم گذاشت.

4 رسپی سالاد توت فرنگی

طرز تهیه سالاد توت فرنگی در یک نگاه

سالاد توت فرنگی را به روش های مختلفی می توان آماده کرد. برای تهیه هر نوع از این سالاد ابتدا توت فرنگی را بشویید و کلاهک آن را جدا کنید. سپس آن را در ابعاد مناسب خرد کنید. بقیه مواد مانند کاهو، اسفناج، ریحان، پیاز و هندوانه را نیز با آب بشویید و بعد از آنکه آب اضافه از آنها خارج گردد، آنها را در ابعاد مناسب خورد کنید. مغز گردو را نیز به شکل درشت خرد کنید و پنیر فتا را به شکل مکعبی برش بزنید. در نهایت همه مواد را با هم مخلوط کنید.

در یک ظرف دیگر مواد مورد احتیاج برای سس را ریخته و همه را با یکدیگر هم بزنید تا سس یکدستی آماده گردد. سس را به سالاد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملا به خورد سالاد برود. در خاتمه سالاد توت فرنگی را در ظرفی مناسب بکشید و آن را سرو کنید.

شما می توانید مواد لازم، جزئیات و مراحل طرز تهیه سالاد توت فرنگی را در ادامه این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای تهیه سالاد توت فرنگی و کاهو

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
کاهو1 عدد
توت فرنگی اسلایس شده1 لیوان فرانسوی دسته دار
خلال بادام و کنجدبرای تزیین سالاد توت فرنگی

مواد لازم برای سس سالاد کاهو با توت فرنگی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سس مایونز3 قاشق غذاخوری
شیر2 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
سرکه سفید1 قاشق غذاخوری
کنجد1 قاشق غذاخوری

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان لازم برای استراحت سالاد توت فرنگی در یخچال: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه سالاد کاهو با توت فرنگی (روش اول)

با ترکیب کاهو و توت فرنگی یک سالاد نو درست کنید و با تهیه سس مخصوص آن از طعم متفاوت و لذیذش لذت ببرید.

مرحله اول: کاهو را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد توت فرنگی باید به سراغ کاهوها بروید. در ابتدا کاهوها را به صورت برگ برگ جدا کنید و برای چند دقیقه در آب و نمک بخیسانید تا کاملا ضدعفونی شوند. سپس کاهو را کاملا آب بکشید و در سبد قرار دهید تا آب اضافه از آنها خارج گردد .

بعد از آنکه کاهوها خشک شدند و آب اضافه آنها خارج شد، با استفاده از تخته کار و چاقو کاهوهای شسته شده را در مقدار میانه خرد کنید.

مرحله دوم: توت فرنگی را آماده کنید

کلاهک سبز توت فرنگی را جدا کنید و توت فرنگی ها را با آب به صورت کاملا تمیز بشویید (). سپس توت فرنگی ها را در سبد یا آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آن خارج گردد. با استفاده از تخته آشپزخانه و یک چاقوی تیز، توت فرنگی ها را در ابعاد دلخواه برش بزنید. بهتر است آنها را به صورت مکعبی درشت یا اسلایسی خورد کنید که در سالاد دیده گردد.

مرحله سوم: سس سالاد را آماده کنید

یک ظرف دیگر بردارید و در آن 2 قاشق غذاخوری سس بریزید. سس را هم بزنید تا از حالت لختگی بیرون بیاید و شل گردد. سپس بقیه مواد شامل شیر، شکر و سرکه سفید را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. همه مواد را به خوبی با یکدیگر هم بزنید تا سس یکدستی به دست بیاید.

شما می توانید برای تهیه سس مایونز، شیر، شکر و سرکه سفید و انواع ادویه مانند نمک و فلفل سیاه به روش های حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: سالاد توت فرنگی را آماده کنید

سس به دست آمده را به سالاد توت فرنگی اضافه کنید و به خوبی با آن مخلوط کنید. سالاد را برای نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کاملا به خورد سالاد برود.

مرحله آخر: سالاد توت فرنگی را سرو کنید

بعد از گذشت یک ساعت سالاد توت فرنگی و کاهو را از یخچال بیرون بیاورید. آن را با میزانی کنجد و خلال بادام تزئین کنید و در کنار وعده غذایی خود آن را سرو کنید.

شما می توانید برای تهیه کنجد و خلال بادام به روش های حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و توت فرنگی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
توت فرنگینیم کیلوگرم
اسفناج150 گرم
پنیر فتا60 گرم
مغز گردو30 گرم

مواد لازم برای سس سالاد توت فرنگی و اسفناج

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
روغن زیتون1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
سرکه بالزامیک2 قاشق غذاخوری
عسل یا شکر2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

مدت زمان آماده سازی سالاد توت فرنگی و اسفناج: 10 دقیقه

مراحل طرز تهیه سالاد توت فرنگی با اسفناج (روش دوم)

از ترکیب توت فرنگی با سبزی اسفناج تازه یک سالاد خوشمزه دیگر می توانید تهیه کنید.

مرحله اول: توت فرنگی را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد توت فرنگی با اسفناج، کلاهک سبز توت فرنگی را جدا کنید و توت فرنگی ها را با آب به صورت کاملا تمیز بشوئید. سپس توت فرنگی ها را در سبد یا آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آن خارج گردد. با استفاده از تخته آشپزخانه و یک چاقوی تیز، توت فرنگی ها را در ابعاد دلخواه برش بزنید.

مرحله دوم: اسفناج را آماده کنید

اسفناج ها را در آب به مدت 10 دقیقه بخیسانید تا گل و لای آنها ته نشین گردد. سپس اسفناج ها را از روی آب جمع کنید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج گردد. اسفناج ها را بعد از خشک شدن در ابعاد دلخواه خورد کنید. اگر از بیبی اسفناج استفاده می کنید، احتیاجی به خرد کردن آنها نیست.

مرحله سوم: اسفناج و توت فرنگی را مخلوط کنید

یک ظرف گود با سایز مناسب انتخاب کنید و اسفناج خرد شده و توت فرنگی اسلایس شده را در آن بریزید. آنها را مخلوط کنید تا به طور یکدست با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: گردو و پنیر فتا را اضافه کنید

در ادامه طرز تهیه سالاد توت فرنگی با اسفناج، میزان لازم از گردو را خرد کنید. گردو را زیاد ریز نکنید تا هنگام خوردن سالاد زیر دندان بیاید. پنیر فتا را نیز به شکل مکعبی خورد کنید و هر دو را به ترکیب اسفناج و توت فرنگی اضافه نموده و به خوبی مخلوط کنید.

شما می توانید برای تهیه مغز گردو و پنیر فتا به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: سس سالاد را آماده کنید

در یک ظرف دیگر روغن زیتون، سرکه بالزامیک، شکر یا عسل و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا یک سس کاملا یکدست به وجود بیاید. سس به دست آمده را به سالاد توت فرنگی اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا سس به طور کامل به خورد سالاد برود.

شما می توانید برای تهیه روغن زیتون، سرکه بالزامیک و عسل به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله آخر: سالاد توت فرنگی و اسفناج را سرو کنید

سالاد توت فرنگی شما آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو کنید. بهتر است این سالاد را بلافاصله مصرف کنید تا اسفناج در آن پلاسیده نگردد.

مواد لازم برای تهیه سالاد توت فرنگی با مرغ

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان)1 عدد
توت فرنگینیم کیلوگرم
مغز گردو1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
اسفناج یا کاهوی خرد شده2 لیوان فرانسوی دسته دار
پنیر فتا (پنیر پارمزان)2 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز1 عدد کوچک
پیاز سفید1 عدد میانه
سیر2 حبه

مواد لازم برای تهیه سس سالاد توت فرنگی با مرغ و گردو

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک1 قاشق غذاخوری
عسل1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 1 ساعت

مدت زمان لازم برای تهیه سالاد توت فرنگی و مرغ: 10 دقیقه

مراحل طرز تهیه سالاد توت فرنگی مجلسی با مرغ (روش سوم)

سالاد مرغ و توت فرنگی به علت پروتئین موجود در آن می تواند یک وعده غذایی رژیمی محسوب گردد.

مرحله اول: مرغ را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد توت فرنگی و مرغ، یک عدد سینه مرغ را با آب به صورت کاملا تمیز بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آن خارج گردد. یک عدد پیاز سفید را نیز پوست بگیرید و بشویید و به صورت چهار قاچ خرد کنید. دو حبه سیر را نیز پوست گرفته و بشویید.

سپس یک قابلمه را تا نصفه پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی که به جوش آمد، سینه مرغ را به همراه سیر و پیاز به قابلمه اضافه کنید. میزانی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز به مرغ بزنید. درب قابلمه را ببندید، حرارت را کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدهید تا مرغ کاملا بپزد.

بعد از دو ساعت مرغ را از قابلمه بیرون بیاورید. اجازه دهید کمی خنک گردد سپس با چنگال آن را ریش ریش کنید یا با استفاده از چاقو و تخته آشپزخانه آن را برش بدهید.

شما می توانید برای تهیه سینه مرغ به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام نمائید.

مرحله دوم: توت فرنگی را آماده کنید

کلاهک سبز توت فرنگی را جدا کنید و آن را با آب به خوبی بشویید. بعد از آنکه آب اضافه از آن خارج شد، توت فرنگی ها را در مقدار مورد نظر خود برش بزنید.

مرحله سوم: کاهو (یا اسفناج) را آماده کنید

برای تهیه این سالاد توت فرنگی، به دلخواه می توانید از کاهو یا اسفناج بهره ببرید. کافی است آنها را پاک کنید و سپس با آب و نمک ضدعفونی نموده و آنها را آبکشی کنید. کاهو یا اسفناج را بعد از آنکه آب اضافه از آنها خارج شد، در مقدار مناسب خرد کنید.

مرحله چهارم: پنیر، پیاز و گردو را آماده کنید

یک عدد پیاز قرمز را پوست بگیرید، قسمت ابتدایی و خاتمهیی آن را جدا کنید و سپس با آب بشویید. پیاز را به صورت خلالی درشت اما نازک خورد کنید. مغز گردو را با چاقو یه صورت نگینی خرد کنید. در خاتمه پنیر فتا را نیز به شکل مکعبی خرد کنید.

مرحله پنجم: سالاد مرغ و توت فرنگی را آماده کنید

یک ظرف گود و مناسب انتخاب کنید و مرغ، توت فرنگی، کاهو (یا اسفناج)، پنیر فتا، پیاز و مغز گردو را در آن بریزید. همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا سالاد توت فرنگی یکدستی آماده گردد.

مرحله ششم: سس سالاد را بهره ببرید

در یک ظرف جداگانه روغن زیتون، سرکه بالزامیک و عسل را به همراه نمک و فلفل سیاه بریزید و همه مواد را به خوبی ترکیب کنید تا به طور یکسان با هم ترکیب شوند و عطر و طعمشان به خورد هم برود.

شما می توانید برای تهیه روغن زیتون به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام نمائید.

مرحله آخر: سالاد توت فرنگی و مرغ را سرو کنید

سس به دست آمده را به ترکیب سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا سس کاملا به خورد سالاد بروید. می توانید سالاد را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کاملا به خورد سالاد برود. سالاد را در ظرف مورد نظر سرو کنید و نوش جان!

مواد لازم برای تهیه سالاد توت فرنگی و هندوانه

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
توت فرنگینیم کیلوگرم
هندوانه400 گرم
پنیر موزارلا150 گرم
سبزی ریحان100 گرم

مواد لازم برای تهیه سس سالاد توت فرنگی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید1 قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم

مدت زمان تهیه سالاد توت فرنگی و هندوانه: 10 دقیقه

مراحل طرز تهیه سالاد توت فرنگی و هندوانه (روش چهارم)

سالاد توت فرنگی و هندوانه با آن طعم شیرینش می تواند یک گزینه مجذوب کننده برای روزهای گرم تابستان باشد.

مرحله اول: توت فرنگی و هندوانه را آماده کنید

مانند دیگر روش های طرز تهیه سالاد توت فرنگی، در اولین مرحله توت فرنگی را بشویید و در ابعاد مناسب برش بزنید. هندوانه را نیز قاچ کنید و مغز آن را از پوست هندوانه جدا کنید. هندوانه را به شکل مکعبی برش بزنید.

مرحله دوم: ریحان را آماده کنید

برای تهیه این سالاد به سبزی تازه ریحان احتیاج دارید. میزان لازم از آن را ابتدا در محلول آب و نمک ضدعفونی کنید و بعد از آبکشی در سبد قرار دهید تا آب اضافه آن خارج گردد. سپس ریحان را به صورت ساطوری خرد کنید.

مرحله سوم: سالاد را آماده کنید

توت فرنگی، هندوانه و ریحان خرد شده را در یک ظرف مناسب بریزید. میزانی پنیر موزارلا به این ترکیب اضافه کنید. همه مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

شما می توانید برای تهیه پنیر موزارلا به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: سس سالاد را آماده کنید

در ظرفی جداگانه سس سالاد را آماده کنید. سرکه سفید، نمک، و روغن زیتون را در ظرفی جداگانه با هم ترکیب کنید تا سس یکدستی آماده گردد.

مرحله آخر: سالاد توت فرنگی و هندوانه را سرو کنید

سس به دست آمده را به ترکیب سالاد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا سس کاملا به خورد سالاد برود. سالاد را در ظرف مناسب بکشید و آن را سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه سالاد توت فرنگی خوشمزه

  • در این مقاله چهار روش مختلف تهیه سالاد توت فرنگی را آموزش دادیم. اما شما می توانید این سالاد خوشمزه با ترکیبات دیگری نیز تهیه کنید. استفاده از آووکادو، کینوا، نارنگی، پرتقال و خیار می تواند طعم متفاوتی به سالاد توت فرنگی بدهد.
  • ترکیبات به کار رفته در این سالاد و مقادیر آنها کاملا اختیاری است.
  • استفاده از شاتوت، بلوبری و تمشک در تهیه سالاد توت فرنگی رنگ بی نظیری به آن خواهد داد.
  • حتما از توت فرنگی های تازه، رسیده و شیرین بهره ببرید که سالاد شما طعم و کیفیت خوبی داشته باشد.
  • استفاده از عسل، شکر و هر شیرین کننده دیگری در سس سالاد اختیاری است، اگر تمایلی به طعم شیرین ندارید این مواد را از ترکیبات سس حذف کنید.
  • از برگ های تازه کاهو، اسفناج و ریحان در تهیه سالاد بهره ببرید.
  • در تهیه سالاد توت فرنگی به دلخواه می توانید از مغزیجات متنوع بهره ببرید تا ارزش غذایی آن بالاتر رود.
  • برشته کردن مغزیجات پیش از استفاده در سالاد می تواند طعم بهتری به آن بدهد.
  • استفاده از حبوبات پخته شده مانند لوبیا، نخود و عدس در ترکیب این سالاد می تواند آن را تبدیل به یک وعده غذایی رژیمی کند.
  • در طرز تهیه سالاد مرغ و توت فرنگی، مرغ را هم به صورت آبپز و هم به شکل گریل شده می توانید بهره ببرید.
  • بهتر است پیش از سرو سالاد آن را مدتی در یخچال استراحت دهید تا مزه ها کاملا به خورد هم بروند. فقط حواستان باشد این مدت زمان طولانی نگردد تا مواد اولیه سالاد طراوت و تازگی خود را از دست ندهند.
  • بعد از پختن مرغ، آب مرغ را دور نریزید و میزانی از آن را به سس اضافه کنید. این کار باعث می گردد تا سس سالاد طعم بهتری پیدا کنید.
  • می توانید پیاز را از ترکیب سالاد حذف و پیازچه را جایگزین آن کنید.
  • از آبغوره، سس بالزامیک، آبلیموی تازه یا آب نارنج به عنوان چاشنی این سالاد می توانید بهره ببرید.

فوت و فن های خوشمزه شدن سالاد مجلسی با توت فرنگی

برای آنکه سالاد توت فرنگی طعم متفاوتی پیدا کند چه کار می گردد کرد؟

اضافه کردن پوست رنده شده لیمو یا پرتقال به سس سالاد، ترفندی است که باعث می گردد سالاد طعم بسیار متفاوتی پیدا کند.

آیا می توان از سس های آماده در تهیه این سالاد استفاده کرد؟

شما می توانید از انواع سس های آماده مانند سس هزار جزیره، سس خردل، سس ایتالیایی، سس ماست، سس سبزی و هر نوع سس دیگری که تمایل به مصرف آن دارید، بهره ببرید.

بهتر است از چه پیازی در تهیه سالاد توت فرنگی و مرغ استفاده گردد؟

پیاز قرمز طعمی ملایم و شیرین دارد. این پیاز برای مصرف خام و استفاده در انواع سالادها و ساندویچ ها بسیار موثر است؛ پس حتما از پیاز قرمز در سالاد توت فرنگی بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 12 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 12 اردیبهشت 1404 گردآورنده: silverseven.ir شناسه مطلب: 2468

به "4 رسپی سالاد توت فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 رسپی سالاد توت فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید