6 وسیله غیر ضروری در آشپزخانه ها که می توانید با خیال راحت دور بیندازید

به گزارش سیلور 7، فرهنگ مصرف گرایی که بیشتر جوامع به سمت آن راهنمایی می شوند یعنی میل به خرید وسایل، بیش از حد احتیاج. به طوری که شاید بعضی وسایل در خانه های ما سال به سال مورد استفاده قرار نگیرند؛ اما ما آنها را می خریم. گاهی اوقات ماه ها حقوق خود را پس انداز می کنیم که بعضی از وسایل غیر ضروری را تهیه کنیم. سپس می شویم نگهبان و مسئول تمیز کردن آنها. آن وقت مجبوریم در هر خانه تکانی وسایلی که هیچ کار مفیدی برای ما انجام نمی دهند را گردگیری کنیم و جایشان را عوض کنیم و اگر اتفاقی برای این وسایل بیفتد به شدت غصه می خوریم.

6 وسیله غیر ضروری در آشپزخانه ها که می توانید با خیال راحت دور بیندازید

حالا بیایید از آشپزخانه آغاز به شناسایی و اگر موافق هستید آغاز به حذف وجود زاید این وسایل کنیم. اهمیت این موضوع در اینجاست که سلامت دست و پای ما مهم تر از تمیز کردن وسایلی است که به هیچ دردی نمی خورند. گاهی اوقات ما سالها از بدن خود برای مراقبت از این وسایل کار می کشیم و دردهایی مانند آرتروز و گرفتگی عضلات را تحمل می کنیم. ما با حذف این وسایل غیرضروری، به بدن و وقت خودمان احترام می گذاریم. در ادامه خبرنگاران زندگی برای پرداختن درباره این موضوع در آشپزخانه شما را همراهی می نماید. شما می توانید نه تنها در آشپزخانه بلکه با دیدگاهی تازه به خانه خود، هر آنچه که در خانه غیر لازم است را حذف کنید.

1. هسته گیر سیب

ریچل جونز، موسس سایت نوریشینگ مینیمال، بر این عقیده است: اگر از وسایلی مانند هسته گیر سیب، پوست کن ملون، تقسیم نماینده آواکادو، ورقه نماینده سیب زمینی، خردنماینده پیاز و غیره که یک بار در ماه هم استفاده نمی کنید بهتر است آن را دور بیندازید. درست است که با خرید این وسیله ها به خودی خود ضرر کردید، حداقل با جاگیری در آشپزخانه اجازه ندهید باعث ضرر بیشتر گردد. در هر مرتب کردن و خانه تکانی شما مجبورید آنها را بیرون بیاورید بشویید، خشک کنید و سر جایشان بگذارید. جلوی ضرر را از هر جا بگیرید، منفعت است.

2. ظروفی که هیچ گاه استفاده نمی شوند

در آشپزخانه ظروفی وجود دارند که هیچ گاه استفاده نمی شوند. دقت کنید! بعضی از ظروف که به اصطلاح دم دستی هستند و همواره مورد استفاده هستند و بعضی دیگر از ظروف را برای مواقعی که مهمون داریم یا تعدادمان بیشتر است استفاده می کنیم که هر دو مورد از این قائده مستثنا هستند. روی صحبت ما با آن دسته از ظروفی است که سال به سال استفاده نمی شوند و فقط هستند که در آشپزخانه جا را تنگ نمایند. ظروفی که نه دم دستی هستند نه برای مهمان؛ اما ما فکر می کنیم بالاخره روزی به کارمان می آیند. اغلب تا می خواهیم از شر این وسایل خلاص شویم به یاد ضرب المثل هر چیزی به خار آیند روزی به کار آید میفتیم و منصرف می شویم در حالی که این وسایل خار نیستند آنها بلااستفاده هستند. این ظروف را از آشپزخانه خود دور کنید تا از فضای خالیی که ایجاد می گردد حیرت زده شوید. گاهی اوقات یک وسیله در آشپزخانه خواهرمان خیلی کاربرد دارد ولی در خانه ما نه. باز هم نیازی نیست که آن وسیله را به توصیه خواهر، نگه داریم.

3. پیمانه های اندازه گیری

موضوع اینجاست که ما سعی می کنیم به هنگام آشپزی ظروف کمتری را کثیف کنیم تا مجبور نباشیم بعد از آشپزی با کوهی از ظروف کثیف روبه رو شویم پس اغلب از پیمانه های اندازه گیری جدا استفاده نمی کنیم. این قاشق های اندازه گیری از جای ظرف های شسته شده به پایین میفتند و مورد استفاده واقع نمی شوند پس بهتر است به این موضوع بیشتر دقت کنیم و ببینیم امثال این وسیله در آشپزخانه چه وسایلی را داریم که بیشتر مایه زحمت هستند تا استفاده. می توانیم آنها را به بیرون از آشپزخانه راهنمایی کنیم یا در جاهای ادویه ای به صورت جداگانه گذاشته و به موقع استفاده کنیم. به خاطر داشته باشید که این وسایل پلاستیکی در ادویه زردچوبه تجزیه می شوند. بهتر است این جنس از پیمانه ها را قبل از جای گذاری در ظروف ادویه جات با جنس بهتری جایگزین کنیم.

4. ظروف پلاستیکی بلاتکلیف

به جای خرید چند باره از یک سایز ظروف پلاستیکی سعی کنی یک ست از چند سایز مختلف و با کیفیت را تهیه کنید. در این صورت دور ریز مواد غذایی هم کمتر می گردد و می توانید آنها را در یخچال نگه داری کنید. بعضی مواقع ما ظروف پلاستیکی بی کیفیت را می خریم و از آنها استفاده هم نمی کنیم؛ حتی اگر بخواهیم استفاده هم بکنیم جای کافی برای آنها نیست. پس بهتر است این ظروف کم کیفیت پلاستیکی را از آشپزخانه خود دور کنیم.

در این باره بخوانید:

با یادگیری این 7 نکته، در خانه همه فن حریف باشید

7 اشتباه رایج در دکوراسیون خانه؛ با این اشتباهات خانه را کوچک می کنیم

خستگی تن را با خوابیدن در می کنید، با خستگی فکر چه می کنید؟

5. ظروف کم استفاده

گاهی اوقات ما در هنگام خرید هم می دانیم که بعضی از ظروف کم استفاده هستند، مانند ظرف های کیک پزی، ماهیتابه هایی که تفلون نیستند و مواد غذایی به آنها می چسبد و ظروف تزیینی که به طرح های قلب، دایره و غیره هستند. این ظروف گاهی شکستنی و گاهی روحی یا آلمینیومی هستند که باید برای جلوگیری از شکستن یا قُر شدن در جای مخصوصی نگه داشته شوند. حالا بگذارید کمکی به شما بکنیم، اگر از این وسایل 6 ماه یک بار هم استفاده نمی کنید، بیندازیدشان دور چون به هرحال به کار شما نمی آیند.

6. بعضی وسایل برقی که کارکردی شبیه به هم دارند

پُلوپز و کیک پز، هم زن برقی و میکسر، مخلوط کن و میکسر، اینها بعضی از وسایلی در آشپرخانه هستند که می توانید به جای همدیگر بهره ببرید. میکسر با جا به جایی یک تیغه پلاستیکی به تیغه آهنی از هم زن به مخلوط کن تغییر کاربری می دهد. پس اگر در آشپرخانه خود چندین گجت (وسایل اختراعی تازه) آشپرخانه ای دارید بهتر است از مشابه های یکدیگر خلاص شوید و فضای بیشتری را برای خود داشته باشید. به هنگام خرید دقت کنید و ببینید که اگر نام دستگاه برقی آشپزخانه ای فرق دارد آیا عملکرد متفاوتی هم دارد؟

منبع: ریدرز دایجست

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 20 آذر 1400 بروزرسانی: 20 آذر 1400 گردآورنده: silverseven.ir شناسه مطلب: 1932

به "6 وسیله غیر ضروری در آشپزخانه ها که می توانید با خیال راحت دور بیندازید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 وسیله غیر ضروری در آشپزخانه ها که می توانید با خیال راحت دور بیندازید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید