7 نکته در طرز تهیه کباب تابه ای مرغ به سبک رستورانی
به گزارش سیلور 7، کباب تابه ای مرغ یک غذای نسبتا راحت خانگی است و وقت خیلی زیادی از شما نمی گیرد. برای درست کردن این غذا نیازی به سیخ ندارید؛ بنابراین از شر شستن سیخ های دراز بی قواره در امان خواهید بود.

اگر از طعم مرغ خوشتان می آید و از طرفی هم حال وحوصله سیخ و سیخ کشی را ندارید، این غذا را امتحان کنید. در این مقاله 3 طرز تهیه کباب تابه ای به روش رستورانی را برای شما آماده نموده ایم تا مطابق با سلیقه خود یکی را امتحان کنید.
اولین طرز تهیه کباب تابه ای مرغ: کباب تابه ای مرغ بدون آرد سوخاری
شاید در دستورهای متفاوتی از کباب تابه ای مرغ دیده باشید که از آرد یا پودر سوخاری استفاده می نمایند. اگر دوست ندارید از این مواد در غذای خود بریزید، می توانید دستور زیر را امتحان کنید.
مواد لازم
- 300 گرم مرغ چرخ نموده
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 1/4 قاشق چای خوری زعفران آسیاب شده (در 4 قاشق غذاخوری آب داغ حل گردد)
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 1/2 قاشق چای خوری فلفل
- روغن
حتما بخوانید: تهیه کتلت بدون گوشت در 20 دقیقه
طرز تهیه کباب تابه ای مرغ بدون پودر و آرد سوخاری
- مرغ چرخ شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
- پیاز را رنده و به همراه نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید.
- زعفران را اضافه کنید.
- مواد را به خوبی با دست هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند و به انگشتان شما بچسبد.
- مخلوط مرغ را در یک تابه گریل پهن کنید. هنوز نیازی به اضافه کردن روغن نیست.
- یک لایه نازک در تابه قرار دهید؛ چون بعد از پخت قطورتر خواهد شد.
- در ظرف را ببندید.
- کباب را به مدت 3 الی 4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب بیندازد.
- در ادامه طرز تهیه کباب تابه ای مرغ، حرارت را کم کنید و کباب را از طول به صورت نواری برش دهید.
- اجازه دهید به مدت 30 دقیقه روی حرارت کم قل بخورد.
- روغن را اضافه کنید و اجازه دهید یک طرف سرخ گردد.
- کباب ها را برگردانید تا دو طرف آن قهوه ای گردد.
غذای شما آماده است. شما با استفاده از این میزان مواد می توانید یک غذای دونفره درست کنید. زمان آماده سازی مواد 15 دقیقه است و برای پخت آن هم فقط به 40 دقیقه زمان نیاز دارید.
برای خرید مواد اولیه کباب تابه ای مرغ با تخفیف از فروشگاه خبرنگاران کلیک کنید!
دومین طرز تهیه کباب تابه ای مرغ: کباب تابه ای مرغ با فلفل دلمه
مواد لازم
- 250 گرم سینه مرغ
- 250 گرم ران مرغ
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 50 گرم کره ذوب شده
- نمک، فلفل، زردچوبه و پودر پاپریکا
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 1 عدد فلفل دلمه
- زعفران دم نموده
برای خرید مرغ از فروشگاه خبرنگاران کلیک کنید!
طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با فلفل دلمه ای
- گوشت سینه مرغ و ران را چرخ کنید.
- پیاز را رنده و فلفل دلمه را خرد کنید.
- پیاز و فلفل دلمه را در غذاساز بریزید.
- آب لیمو را به آن ها اضافه کنید و سپس نصف زعفران را به مواد بیفزایید.
- در آخر فلفل، زردچوبه و پاپریکا را بریزید.
- مواد را خوب میکس کنید.
- این مواد را با مرغ مخلوط کنید و در این مرحله نمک بزنید.
- کره ذوب شده را اضافه کنید.
- مواد را کامل ورز دهید تا یک دست گردد.
- یک کیسه فریزر روی مواد قرار دهید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
- میزانی روغن در کف یک ماهی تابه پخش کنید.
- مواد را به صورت یکسان کف تابه پهن کنید.
- سطح مواد باید صاف باشد.
- مواد کباب را به میزان های دلخواه برش بزنید.
- به جای مانده زعفران را با یک قلمو روی مواد پخش کنید.
- در ادامه طرز تهیه کباب تابه ای مرغ، حرارت را بالا ببرید و در تابه را ببندید.
- بعد از این که کباب آب انداخت، در تابه را بردارید و حرارت را کم کنید.
- اگر کباب ها به هم چسبیدند، دوباره آن ها را از هم جدا کنید.
- زمانی که یک طرف کباب پخت، آن را برگردانید.
حتما بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب
سومین طرز تهیه کباب تابه ای مرغ: کباب تابه ای مرغ با کباب زن
حتما بخوانید: علت ریختن کباب کوبیده
اگر مهمان دارید و می خواهید برای او کباب تابه ای مرغ درست کنید، می توانید از یک کباب زن بهره ببرید. این وسیله به شما یاری می نماید کباب هایتان سروشکل بهتری داشته باشند.
مواد لازم
- 1 کیلوگرم ترکیب ران و سینه مرغ
- چند حبه سیر
- فلفل، زردچوبه، نمک و پاپریکا
- 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری
- 3 الی 4 قاشق غذاخوری جعفری خردشده
- 1 عدد پیاز رنده شده با رنده ریز (آب آن گرفته گردد)
- زعفران
طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با کباب زن
- مرغ را با سیر چرخ کنید.
- ادویه ها را اضافه کنید.
- پودر سوخاری، جعفری، پیاز و میزان قابل توجهی زعفران به مواد بیفزایید و آن را ورز دهید.
- یک قالب کباب زن پلاستیکی را بگیرید و روی آن کیسه فریزر بگذارید.
- بعد از آن که آن را مرطوب کردید، مواد کباب را رویش بریزید و قالب بزنید.
- یک الی دو ساعت به کباب ها استراحت دهید.
- تابه را چرب کنید و کباب ها را بپزید.
با این 7 نکته از کباب تابه ای مرغ، بیشتر لذت ببرید
حتما بخوانید: غذای ایرانی تازه چی بپزم؟
2 نکته در طرز تهیه کباب تابه ای مرغ بدون آرد سوخاری
- این کباب را می توانید با برنج یا نان سرو کنید.
- مخلفاتی مثل ماست وخیار و ترشی کلم قرمز را می توانید در کنار این کباب سرو کنید.
برای مشاهده قیمت برنج کلیک کنید!
2 نکته در طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با فلفل دلمه
- اضافه کردن کره ذوب شده جلوی خشک شدن کباب را می گیرد.
- هنگام برگرداندن کباب اگر روغن آن کم بود، دوباره روغن بریزید.
3 نکته در طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با کباب زن
- استفاده از سینه مرغ به تنهایی باعث می گردد بافت کبابتان خشک گردد.
- قالب کباب زن پلاستیکی به شما یاری می نماید تا فرم کباب تابه ای هایتان هم میزان و یکسان باشند.
- این کباب را هم می توانید در روغن سرخ کنید و هم می توانید فقط با چرب کردن تابه یک کباب سالم تر داشته باشید. در حالت دوم ممکن است کمی فرم خود را از دست بدهند.
در این مقاله شما را با چند دستور تهیه کباب تابه ای مرغ و فوت و فن های آن آشنا کردیم. شما از چه روشی برای درست کردن کباب تابه ای مرغ استفاده می کنید؟ حتما تجربه خودتان را در بخش نظرات مطرح کنید.
شما با نصب و استفاده از اپلیکیشن خبرنگاران می توانید تمام مواد اولیه مورد نیازتان این غذای خوشمزه را به صورت اینترنتی بخرید و در اسرع وقت درب منزل تحویل بگیرید.
منبع: اسنپ مارکت