بیسکوئیت کره بادام زمینی ؛ برترین دستور پختی که دیده اید

به گزارش سیلور 7، بسکویتی خوشمزه، ترد و شیرین با روکشی از بادام زمینی برشته. شیرینی های شیرینی پزی باتری در سانتاکروز آن قدر بزرگ اند که برای خوردن آن باید از هر دو دستتان یاری بگیرید. هر گاز از این شیرینی خوشمزه، طعمی باورنکردنی دارد. با خبرنگاران همراه باشید تا دستور پخت این شیرینی خوشمزه را یاد بگیرید.

بیسکوئیت کره بادام زمینی ؛ برترین دستور پختی که دیده اید

زمان کل: 1 ساعت، به علاوه زمان مورد احتیاج برای خنک شدن

8 تا 10 بسکویت بزرگ

مواد اولیه

  • کره :1/2 پیمانه (به دمای اتاق رسیده)
  • شکر: 1/2 پیمانه و 1 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای: 1/2 پیمانه و 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1عدد (در دمای اتاق)
  • کره بادام زمینی: 1/2 پیمانه (در دمای اتاق)
  • آرد شیرینی پزی: 1/2 1 پیمانه
  • جوش شیرین: 1/2 1 قاشق چای خوری
  • نمک: 1/2 قاشق چای خوری
  • بادام زمینی بوداده: 1 پیمانه

طرز تهیه

  • کره را با همزن کاسه دار یا همزن برقی با سرعت میانه آن قدر بزنید تا حالت خمیری بگیرد. هر دو نوع شکر را اضافه کنید و هم بزنید (زیاد هم نزنید). مراقب باشید موادی را که به لبه های ظرف چسبیده اند هم خوب مخلوط کنید.
  • تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست گردد و بعد کره بادام زمینی را اضافه کنید.
  • در کاسه ای میانه، آرد، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
  • مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و تا جایی که مخلوطی یک دست به دست بیاید هم بزنید.
  • خمیر را روی یک کاغذ روغنی قراردهید و به شکل استوانه رول کنید. سعی کنید سرتاسر خمیر قطری حدود 5 سانتی متر داشته باشد. طول خمیر باید حدود 23 سانتی متر باشد.
  • بادام زمینی را در سینی لبه داری قرار دهید و به آرامی خمیر را در بادام زمینی ها غلط دهید. اگر بادام زمینی به خمیر نچسبید، ابتدا یک تخم مرغ را خوب بزنید و روی خمیر بمالید و بعد خمیر را در بادام زمینی ها غلط دهید. در سرانجام، خمیر را در کاغذروغنی یا پلاستیک بپیچید و یک شب (یا حداقل 2ساعت) در یخچال قرار دهید تا خوب سرد گردد.
  • فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. برش های 2 سانتی متری از خمیر را روی کاغذ روغنی بچینید و بین شیرینی ها حدود 6 سانتی متر فاصله بگذاید (چون هنگام پخت شیرینی ها پف می نمایند). 20 دقیقه طول می کشد تا لبه شیرینی ها برشته گردد. در اواسط پخت، سینی فر را بچرخانید تا شیرینی ها کاملا طلایی شوند. پس از پخت، اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند.

هر 10 عدد شیرینی حاوی 406 کالری، 9 گرم پروتئین، 45 گرم کربوهیدرات، 5 گرم فیبر، 24 گرم چربی، 8 گرم چربی اشباع شده، 43 میلی گرم کلسترول، 380 میلی گرم سدیم، 26 گرم شکر است.

منبع: کجارو / latimes.com
انتشار: 14 آبان 1403 بروزرسانی: 14 آبان 1403 گردآورنده: silverseven.ir شناسه مطلب: 2395

به "بیسکوئیت کره بادام زمینی ؛ برترین دستور پختی که دیده اید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیسکوئیت کره بادام زمینی ؛ برترین دستور پختی که دیده اید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید