طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک

به گزارش سیلور 7، باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک و فیلینگ دسر و شیرینی ها مانند شیرینی ماکارون کاربرد دارد.

طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک

سرویس آشپزی - باتر کریم یا کرم کره ای ( Butter Cream ) گزینه مناسبی برای تزئین کیک های تولد و کاپ کیک ها هستند چرا که مقاومت بیشتری در برابر گرما داشته و به خوبی خامه فرم خواهد گرفت. همچنین برای فیلینگ (پر کردن) دسرها و شیرینی ها کاربرد خواهد داشت.

جهت آشنایی با طرز تهیه شیرینی ماکارون به بخش شیرینی ها در آشپزی سیلور 7 مراجعه فرمایید.

در ویدئوی زیر با طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک آشنا خواهید شد:

مواد لازم جهت تهیه باتر کریم (کرم کره ای)

شکر

3/4 پیمانه

سفیده تخم مرغ

3 عدد

آب

1/8 پیمانه

کره

100 گرم

وانیل

1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای)

  1. ابتدا 1/2 پیمانه شکر و 1/8 پیمانه آب را در شیر جوش مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. سفیده تخم مرغ را به کمک همزن با درجه متوسط به مدت چند دقیقه بزنید.
  3. سپس مابقی 1/4 پیمانه شکر را به آرامی به سفیده تخم مرغ در حال هم زدن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  4. شربت شکر آماده شده را به آرامی به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن به مدت 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.
  5. در این مرحله کره سرد و خرد شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید و به خوبی به کمک همزن بزنید.
  6. در نهایت وانیل را اضافه کنید.
  7. از باتر کریم برای تزیین کیک و کاپ کیک ها و همچنین پر کردن انواع شیرینی ها مانند ماکارون و... استفاده نمایید.
منبع: ستاره
انتشار: 5 خرداد 1399 بروزرسانی: 5 خرداد 1399 گردآورنده: silverseven.ir شناسه مطلب: 950

به "طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید