طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک
به گزارش سیلور 7، باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک و فیلینگ دسر و شیرینی ها مانند شیرینی ماکارون کاربرد دارد.
سرویس آشپزی - باتر کریم یا کرم کره ای ( Butter Cream ) گزینه مناسبی برای تزئین کیک های تولد و کاپ کیک ها هستند چرا که مقاومت بیشتری در برابر گرما داشته و به خوبی خامه فرم خواهد گرفت. همچنین برای فیلینگ (پر کردن) دسرها و شیرینی ها کاربرد خواهد داشت.
جهت آشنایی با طرز تهیه شیرینی ماکارون به بخش شیرینی ها در آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.
در ویدئوی زیر با طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک آشنا خواهید شد:
مواد لازم جهت تهیه باتر کریم (کرم کره ای)
شکر | 3/4 پیمانه |
سفیده تخم مرغ | 3 عدد |
آب | 1/8 پیمانه |
کره | 100 گرم |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای)
- ابتدا 1/2 پیمانه شکر و 1/8 پیمانه آب را در شیر جوش مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- سفیده تخم مرغ را به کمک همزن با درجه متوسط به مدت چند دقیقه بزنید.
- سپس مابقی 1/4 پیمانه شکر را به آرامی به سفیده تخم مرغ در حال هم زدن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- شربت شکر آماده شده را به آرامی به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن به مدت 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.
- در این مرحله کره سرد و خرد شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید و به خوبی به کمک همزن بزنید.
- در نهایت وانیل را اضافه کنید.
- از باتر کریم برای تزیین کیک و کاپ کیک ها و همچنین پر کردن انواع شیرینی ها مانند ماکارون و... استفاده نمایید.
انتشار: 5 خرداد 1399
بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: silverseven.ir
شناسه مطلب: 950
به "طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید