چرا معاون توسعه ورزش بانوان انتخاب نمی شود؟
به گزارش سیلور 7، بیش از 150 روز است که گزینه ای برای تصدی سمت معاونت توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان معرفی نشده و به نظر این بخش مهم مورد غفلت قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگاران، شانزدهم آذر ماه 1397 بود که طی حکمی از سوی مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان، سیده زهرا موسوی به عنوان سرپرست معاونت امور بانوان وزارت ورزش انتخاب شد تا به صورت موقت عهده دار وظایف فریبا محمدیان (معاون سابق و بازنشسته) باشد. محمدیان به دلیل اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگی مجبور به ترک پست خود شد و در نتیجه موسوی که مدیرکل دفتر هماهنگی و نظارت وزارتخانه بود با حفظ سمت جایگزین او شد.
پنج ماه از انتخاب سرپرست معاونت بانوان وزارت ورزش و جوانان گذشته است اما هنوز خبری از انتخاب معاون بانوان نیست این در حالی است که المپیک 2020 توکیو پیش روی بانوان است و باید هر چه زودتر نسبت به بررسی شرایط و برنامه ریزی اساسی در این زمینه اقدامات لازم انجام شود.
سوال اینجاست که آیا پنج ماه زمان کمی برای بررسی گزینه ها و انتخاب معاون در بخش بانوان است که وزارت در این زمینه تعلل می کند؟ علت این تعلل چیست؟ اکنون که در آستانه المپیک 2020 توکیو هستیم ورزش بانوان نیازمند برنامه های حساب شده و دقیق برای برداشتن گام ها هدفمند است اما به نظر می رسد سرپرستی که لفظ موقت را یدک می کشد توانایی چنین برنامه ریزی را نداشته باشد. هرچند که مشخص نیست انتخاب موقت از نظر وزارت ورزش چه معنی می دهد و اعتبار آن تا چه زمانی است!
علاوه بر المپیک، ورزش بانوان ایران چشم انتظار معاونی است تا ضمن آگاهی دقیق از شرایط، دلسوزانه زمینه ساز پیشرفت در این بخش باشد. بنابراین دفاع از جایگاه بانوان وظیفه ای است که معاون بانوان باید با جدیت آن را دنبال کند. در شرایطی که مسائل اقتصادی گریبان ورزش کشور را گرفته ضروری است که معاون با دفاع از حق بانوان زمینه ساز اعزام آنها به مسابقات مختلف شود و در ادامه پیگیر مطالباتشان باشد. مدال آورانی که چشم انتظار معاونی کاربلد هستند تا حقشان ضایع نشود. برای مثال فوتسالیست ها که بیش از یک سال از قهرمانی شان در آسیا گذشته اما هنوز پاداش 20 میلیونی خود را دریافت نکردند و مسؤولی نیست که در این زمینه فدراسیون را مورد بازخواست قرار دهد.
ورزش بانوان ایستا نیست و هر روزه شاهد اتفاقات گوناگونی از درگیری هایی چون زد و خورد دختران فوتبالیست گرفته تا مسائل اساسی چون اساسنامه نواب رئیس و مطالبه همیشگی پخش تلویزیونی است اما وزارت هنوز معاون بانوان ندارد که اتفاقات را رصد کند و اقدام مناسب را انجام دهد. نواب رئیس هم به دلیل مسائل اساسنامه ای به نظر می رسد توانایی زیادی برای تأثیرگذاری لازم را ندارند و سرپرست هم با حفظ سمت مدیر کل دفتر هماهنگی و نظارت وزارت، مشغله های زیادی دارد تا با حساسیت این بخش را که سهم زیادی در ورزش کشور دارد دنبال کند و پیگیر مطالباتشان در زمینه های مختلف باشد.
شرایط حساس ورزش بانوان در آستانه مسابقات مختلف و شرایط اقتصادی ضرورت انتخاب سریع تر معاونت بانوان وزارت را به وجود می آورد و انتظار بر این است که معاونی با درایت و کاردان برای هدایت بانوان ورزشکار انتخاب شود.
منبع: خبرگزاری ایسنا